Deep Tissue Massage

55 minuten: €79,-

Heb je behoefte aan een intensievere massage met de focus op de gespannen spieren en/of specifieke klachten? Kies dan voor de BR-Spa Deep Tissue Massage; een intensieve en stevige BR-Spa massage, waarbij extra aandacht wordt gegeven daar waar het nodig is. De doorbloeding-, conditie- en spanning van je spieren zullen verbeteren en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage richt zich op de spanningsgebieden waarbij meerdere intensieve technieken worden toegepast. Een mix van onze basis BR-Spa Totall Body Massage, aangevuld met intensievere technieken.

De BR Deep Tissue Massage: de keuze voor een intensievere massage. Voor de deep tisssue massage raden we een Arnica olie aan, maar in overleg met de masseur kunt u ook tot een ander geurkeuze komen. Daarnaast kunt u aangeven waar zowel de aandachtsgebieden als voorkeuren liggen.

Let op: mocht je aangeven bijvoorbeeld last te hebben van een schouder of onderrug en we besteden daar extra aandacht aan, dan kan het betekenen dat we binnen de 55 minuten niet het hele lichaam kunnen behandelen. De masseur bepaalt samen met jou welke gebieden de volle aandacht krijgen.

Online reserveren

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 10.00-21.00 uur
Zaterdag en Zondag – 09.30-20.00 uur

Online reserveren

BR Spa Bilthoven

Berg en Bosch, gebouw 60

Prof. Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

© 2021 BR-Spa.nl, alle rechten voorbehouden   |   algemene voorwaarden