Neck & Shoulder massage

60 minuten: € 75,-

Heb je vaak last van je rug, nek en/of schouders? Heb je het gevoel dat je een last op je schouders hebt rusten. Dan ben je beslist niet de enige. Stress, hoge werkdruk etc. laat zich meestal het eerste voelen bij je schouders en nek. Deze delen van het lichaam krijgen het dan zwaar te verduren. De spieren worden zwaarder belast, of worden stijf door een verkeerde houding.

Fysiek werk en langdurige houdingen, zoals lang achter een bureau zitten, kunnen deze klachten dus veroorzaken en zelfs naast spierpijn leiden tot hoofdpijn en migraine. Laat je dus regelmatig onder handen nemen bij BR-Spa!

Speciaal voor deze klachten heeft BR-Spa een rug-, nek- en schoudermassage ontworpen. Deze populaire massage focust op de pijnpunten en zorgt ervoor dat de spieren weer soepel en ontspannen aanvoelen. De masssage begint in buiklig, waardoor alle aandacht gegeven kan worden aan het rug/schoudergebied. De nek en hoofd krijgen nog extra aandacht, vanuit ruglig.

De BR-Spa  Rug-, Nek- en Schouder Massage: voor een gerichte behandeling op jouw nek, rug en schouders. In overleg met de masseur kiest u de geur die bij uw stemming past en kunt u aangeven waar zowel de aandachtsgebieden als voorkeuren liggen.

Online reserveren

Openingstijden

  • Woensdag – 10.00-16.00 uur
  • Donderdag – 16.00-20.00 uur
  • Vrijdag – 10.00-16.00 uur
  • Zaterdag – 14.00-18.00 uur
  • Zondag- 10.00-16.00 uur
Online reserveren

BR Spa Utrecht

Berg en Bosch, gebouw 60

Prof. Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

© 2021 BR-Spa.nl, alle rechten voorbehouden   |   algemene voorwaarden