Pregnancy Massage

55 minuten: €69,-

Een zwangerschap is een speciale periode voor iedere aanstaande moeder. Echter gaat deze tijd dikwijls gepaard met de nodige stress. Daarbij kan de verandering van het lichaam voor verschillende ongemakken zorgen. Daarom is het belangrijk om jezelf én je baby in deze periode extra te verwennen.

BR-Spa Massage biedt vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap een heerlijke ontspannende Pregnancy massage. (Let op! Massagepraktijk Bloesem geeft zwangerschapsmassages van 75/90 min. Deze behandelingen vallen onder massagetherapie en biedt meer ruimte voor het holistische aspect, dat wil zeggen meer tijd voor jou, zowel in gesprek als massage)

De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen worden tijdens deze massage verlicht. Uiteraard besteden we ook aandacht aan je – vaak vermoeide – voeten. BR-Spa gebruikt voor dit deel vaak de Zechsal Mg gel, verrijkt met MSM en Gember. Een frisse gel met een mintgeur, die je vaak vermoeide benen direct verlichting biedt.

De massagetechnieken die worden gebruikt bij de zwangerschapsmassage zijn zachter dan bij een normale massage, zodat je écht kunt ontspannen, vanzelfsprekend met alle voorzichtigheid voor jouw baby.

Tijdens de massage lig je op een speciale zwangerschapstafel met buik -en borstuitsparing zodat je rug even helemaal wordt ontzien. We masseren de achterkant van het lichaam en zorgen dat jij en je baby totaal tot rust komen. (bij Massagepraktijk Bloesem wordt gewerkt met de Body Cushion die zowel de mogelijkheid biedt voor een buik- of zijlig)

De Pregnancy Massage: Geeft fysieke verlichting en ontspanning voor zwangere vrouwen. BR-Spa heeft voor de zwangerschap de keuze uit een Weleda Zwangerschaps olie, een zwangerschapsolie met Mandarijn en Calendula of onze klassieke olie met Lavendel.

Online reserveren

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 10.00-21.00 uur
Zaterdag en Zondag – 09.30-20.00 uur

Online reserveren

BR Spa Bilthoven

Berg en Bosch, gebouw 60

Prof. Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

© 2021 BR-Spa.nl, alle rechten voorbehouden   |   algemene voorwaarden