Total Body Massage

60 minuten: € 75,-
90 minuten: €105,-

Ervaar je regelmatig stress, misschien vanuit werk of thuis? Dan is onze BR-Spa Totall Body massage jouw keuze! Stress heeft o.a invloed op je spieren, maar ook hoe je letterlijk in je vel steekt. Op zulke momenten is het belangrijk om jezelf, je lichaam en geest de rust te gunnen die het verdient. Deze Totall Body Massage zorgt voor een volledige staat van ontspanning zodat je je na afloop weer als herboren voelt!

Toe aan een beetje me-time? In de drukte van alledag is het belangrijk om even je ogen te kunnen sluiten en volledig te kunnen relaxen. Ontspan tijdens dit verdiende momentje voor jezelf, zodat je volledig uitgerust de deur uitloopt.

De BR-Spa Totall Body massage is een uitgebreide massage gericht op het hele lichaam. Tijdens de massage worden er verschillende technieken toegepast vanuit de klassieke, energetische stroming, gecombineerd met een onderarm techniek voor de lange strijkingen, afgewisseld met het diepere spierwerk. Dit zorgt dat je naast de ontspanning er ook op een diepere laag gemasseerd kan worden. Die afwisseling zorgt dat je lichaam alle stress kan loslaten.

De BR-Spa Totall Body Massage is deze meest gekozen behandeling en de absolute aanrader. In overleg met de masseur kiest u de geur die bij uw stemming past en kunt u aangeven waar zowel de aandachtsgebieden als voorkeuren liggen. De masseur maakt vervolgens een keuze welke delen van het lichaam gemasseerd zullen worden.

Online reserveren

Openingstijden

  • Woensdag – 10.00-16.00 uur
  • Donderdag – 16.00-20.00 uur
  • Vrijdag – 10.00-16.00 uur
  • Zaterdag – 14.00-18.00 uur
  • Zondag- 10.00-16.00 uur
Online reserveren

BR Spa Bilthoven

Berg en Bosch, gebouw 60

Prof. Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

© 2021 BR-Spa.nl, alle rechten voorbehouden   |   algemene voorwaarden