Over BR Spa

BR-Spa, dochter van Massagepraktijk Bloesem

Daar waar massagepraktijk Bloesem zich vooral richt op Massagetherapie, o.a. rondom de zwangerschap en rondom Rouw & Verlies, is  BR-Spa een salon waar de focus ligt op ontspanning en “even tijd voor jezelf”.

Daarom opent BR-Spa begin 2022 haar deuren in de bosrijke omgeving van Bilthoven. De salon heeft de unieke ambiance in het monumentale hoofdgebouw van Berg&Bosch, waar voorheen een Sanatorium en een Ziekenhuis gevestigd waren. Daarnaast is er een pracht van een horecagelegenheid; De Kapel, voor koffie, thee, lunch, waar u voor of na uw behandeling terecht kunt. Dit maakt uw ontspanningsmoment compleet. We hanteren ruime openingstijden en vriendelijke prijzen. We kijken ernaar uit je daar te zien!

BR-Spa heeft een zelfde uitstraling als Massagepraktijk Bloesem, maar de nadruk ligt hier op ontspannen. BR-Spa biedt Mindfull Massages aan die zich kenmerken door de langzame manier van masseren met volledige aandacht. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukte van alledag onderdeel uitmaakt van een gezonde leefstijl. Ontspanning en aandacht voor je lichaam zorgt dat jouw immuunsysteem goed kan blijven werken.

Ps. Mocht je slecht ter been zijn, dan is BR-Spa niet de juiste locatie voor jou. Deze is namelijk op de tweede verdieping zonder lift. Bij Massagepraktijk Bloesem zijn naast massagetherapie ook mogelijkheden voor een holistische ontspanningsmassage.

“Massage bij BR-Spa is echt tijd voor jezelf!

Relaxation

Bloesem for Relaxation biedt ontspanningsmassages aan vanuit de holistische visie. Dit betekent dat wij de mens als geheel benaderen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben daardoor invloed op elkaar. Een lichaam dat wordt aangeraakt geeft een fysieke reactie, spieren ontspannen en worden warm, waardoor de doorbloeding wordt bevorderd. Maar de hele mens wordt aangeraakt, dus ook de sociale, emotionele en spirituele kant. Een ontspanningsmassage bij BR-Spa nodigt uit om al deze aspecten welkom te heten terwijl je geniet van een heerlijke totaal treatment.

Openingstijden

  • Woensdag – 10.00-16.00 uur
  • Donderdag – 16.00-20.00 uur
  • Vrijdag – 10.00-16.00 uur
  • Zaterdag – 14.00-18.00 uur
  • Zondag- 10.00-16.00 uur

 

Online reserveren

BR Spa Bilthoven

Berg en Bosch, gebouw 60

Prof. Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

© 2021 BR-Spa.nl, alle rechten voorbehouden   |   algemene voorwaarden