Ons Team

Eigenaar

Renate Wolthuis

Renate Wolthuis, massagetherapeut en eigenaar van massagepraktijk Bloesem en BR-Spa, houdt zich al 14 jaar bezig met het massage vak. Vanaf 2016 richt ze zich in haar praktijk op massagetherapie, bewustwording en begeleiding, zowel individueel als in groepsverband. Samen met collega Malou verzorgt zij de training voor de BR-Spa masseurs en zijn ze bezig om meerdere massagetrainingen te gaan opzetten, gewoon omdat ze er heel blij van worden om hun kennis over te dragen. Omdat de vraag naar ontspanningsmassages groot bleef, heeft Renate besloten tot het opzetten van BR-Spa, Bloesem for Relaxation. Op dezelfde mooie plek in Bilthoven en daarin de samenwerking aan te gaan met verschillende freelance masseurs die samen met haar de cliënten een heerlijk moment van ontspanning willen aanbieden. Renate is naast massagetherapeut, moeder en Omi van twee kleindochters en houdt ervan om te ontspannen in de natuur met haar honden en Minicamper.
Professioneel masseur

Malou Spiering

Malou Spiering, heeft een eigen praktijk Mindful-Touch te Meppel en is trainer van BR-Spa, zit al ruim 10 jaar in dit mooie massage vak, van professioneel masseur in een spa, op een cruise schip in Amerika tot leidinggevende in een groot bedrijf, besloot ze dat ze een eigen praktijk wilde opzetten, omdat ze wil werken vanuit haar gevoel i.p.v. te voldoen aan eisen van een werkgever. In 2021 heeft ze de tantra massage opleiding op Holos afgerond wat als een prachtige en bij haar passende aanvulling is op wat ze al deed. Mogelijk gaat ze in de toekomst ook assisteren bij deze opleiding. Daarnaast heeft ze altijd al willen lesgeven en ligt massagetrainingen geven dichtbij haar hart. Ze is ze blij en dankbaar dat ze als trainer bij BR-Spa haar kennis kan overdragen en samen met Renate Wolthuis de trainingen kan verzorgen. Dit voelt als een hele fijne samenwerking.
Malou is een danser, speelt graag djembé, zingt veel en zoekt veel de natuur op.
Malou zal naast de trainingen ook zo af en toe invliegen als masseur bij BR-Spa. Ze kijkt ernaar uit om de cliënten van BR-Spa te laten zakken in hun lijf en dus zo zorg te dragen voor een ontspannen moment.
Professioneel masseur

Marcell Vroeijenstijn

Marcell Vroeijenstijn is van origine Dirigent en Musicus en werkt sinds 1984 als zelfstandige in zijn bedrijf Zonnezang. 2021 was voor hem het jaar om zijn blik te verbreden en te starten met de opleiding tot Holos Masseur aan de Holosacademie in Utrecht, die hij met goed gevolg heeft afgerond. Momenteel zit hij in het tweede jaar van de opleiding tot massagetherapeut. Graag wil hij in de toekomst deze twee werelden samen laten komen, omdat hij ook veel raakvlakken ziet. Zijn uitgangspunt binnen de muziek is eigenlijk hetzelfde als die van Holos, de mens is heel in al zijn facetten. Zowel in de muziek als in massage wil Marcell contact maken en ruimte geven aan dat wat er is. Het geven van ontspanningsmassages bij BR-Spa biedt hem de mogelijkheid om dit via zijn handen ten uitvoer te brengen. Een mooie combinatie van dirigeren en masseren.
Professioneel masseur

Margot van den Belt

Margot van de Belt heeft op latere leeftijd het masseren ontdekt en besloot in 2020 de opleiding tot masseur te gaan volgen bij Esoterra, die zij in 2021 heeft voltooid. Via BR-Spa wil zij het masseren in de praktijk gaan brengen naast haar werk als changemanager bij een grote instelling. Uit haar hoofd, via het hart naar haar handen. Een weg die vele masseurs hebben gevolgd en zo ook Margot. Naast Esoterra heeft Margot nog verschillende bijscholingen gedaan zoals Vreeling Deep tissue en Hot Stone massage Ze wil graag cliënten van BR Spa de rust en ontspanning laten ervaren die ook zij heeft leren kennen.